Skip to main content
Aktuelt

VY COMMUNICATION + EVE IMAGES = SANT

By 4. november 2021No Comments

VY + EVE IMAGES = SANT

Det siste tilskuddet av flinke folk vY communication har knyttet til seg heter Marius Westring, og med ham på laget har Europa plutselig kommet ganske mye nærmere. Marius kommer hjem etter fem år i Budapest, hvor han både har studert markedsføring og vært ansatt som 3D-artist hos EVE Images.

For de som ikke kjenner historien til EVE Images kan vi ta en liten recap: EVE Images ble startet av vår egen Chris Vonholm i 2008, har over 60 ansatte i Berlin og Budapest og mer enn 3 000 gjennomførte prosjekter og 12 000 3D-visualiseringer å vise til. EVE Images blir ansett som et av Europas ledende selskaper innen 3D-visualisering, og er 100% eid av vY.

Med vår egen «EVE-ambassadør» på plass i Oslo sentrum, har denne sjeldne kompetansen blitt langt mer tilgjengelig for de norske kundene våre. Filosofien til Eve Images er å lage så fotorealistiske 3D-visualiseringer som mulig, boligkundene skal få et hjem de kjenner igjen helt ned til hvordan lyset faller på trærne utenfor. I likhet med vY communication er EVE Images  også en «one-stop-shop», og kundene får 3D-visualiseringer, film, boligvelger og solstudie basert på samme modell. Dette sikrer at det ikke blir avvik i de forskjellige visuelle uttakene.

Gjennom tiden Marius jobbet hos EVE Images i Budapest fikk han opplæring og inspirasjon fra noen av de beste kreative i faget, og ble en svært dyktig 3D-artist. I tillegg har Marius utdannelse innen markedsføring og kommunikasjon, og solid forståelse for denne siden av jobben vår også. En tett dialog mellom Marius og de kreative hos oss vil gi resultater vi allerede har begynt å se konturene av. Vi gleder oss til å vise norske boligutviklere hva dette tette samarbeidet mellom vY communication og EVE Images – med Marius på fast plass hos oss – kan utrette for dem.

Her følger et knippe bilder EVE Images har produsert de siste 12 måneder.