Aktuelt

Nye digitale fjes i vY!

By 30. september 2020 april 29th, 2021 No Comments

vY øker kapasiteten på digital markedsføring med de nye medarbeiderne Hanna Edland (t.v.) og Marta Leistad (t.h.)

Nye digitale fjes i vY!

Etter at vi startet vår inhouse digitale markedsavdeling for 1,5 år siden har det gått varmt. Antall interessenter har økt og vi har bivånet noen fantastiske salgsstarter.

Dette har ført til at tjenestene våre innenfor digital markedsføring blir stadig mer etterspurt. Ikke bare leverer vi flere interessenter som meglerne kan jobbe videre med, men den ukentlige rapporteringen er med på å bidra til økt grad av kontroll i prosjektene.

Vi er derfor ekstremt glade for å ha fått med oss to nye medarbeidere på laget mens vi stadig leter etter den fjerde.

Marta Leistad – startet 1. februar 2020
Marta har over 4 års erfaring med digital markedsføring og community management på sosiale medier. Hun er født og oppvokst i Polen, men har de senere årene bodd i Oslo hvor hun har jobbet med den digitale markedsføringen i blant annet video-tech-startup’et Vibbio, samt som frilanser for flere andre tech startups og selskaper i inn- og utland.

Hun er vant til å håndtere et høyt tempo og sjonglere mange prosjekter simultant samtidig som hun bidrar sterkt positivt i vY og ut mot kundene med sitt strålende humør.

Hanna Edland – startet 15. august 2020
Hanna kommer opprinnelig fra Gjøvik, men hadde rukket å finne veien til både Oslo og London før vi var så heldige å få tak i henne før sommeren.

I tillegg til en bachelor i Kommunikasjonsledelse fra BI har Hanna bakgrunn fra Marketer Technologies og var således som “hånd i hanske” for vY. Med over 5 års erfaring med digital markedsføring og spisskompetanse på nye boligprosjekter er Hanna et verdifullt medlem av vY-familien!