Aktuelt

Møt vY sitt Team Vest

By 16. september 2020 No Comments

Møt vY sitt Team Vest

I sommer åpnet vY og EVE Images et nytt kontor i Stavanger – i Smedvigkvartalet i Løkkeveien 111. Der vY er kjent som one-stop-shop-byrået for nye boligprosjekter leverer EVE Images den råeste kvaliteten innen 3D visualiseringer – sånt blir det god visuell kommunikasjon av!

Vi har satt sammen et erfarent team – team vest – som nå er klare til å bistå dere med god rådgivning, design, produksjon og markedsføring gjennom hele prosjektets levetid.

Møt Team Vest:

Egil Lie – Salg / Prosjektledelse

Egil har lang fartstid fra nyboligmarkedet i Rogaland, både som megler og fra ulike roller innen eiendomsutvikling.

Med Egil sin erfaring fra både megler- og utviklersiden, kombinert med vY og EVE Images sin kunnskap om eiendomsmarkedet, er du som kunde sikret en god kundereise med den beste rådgivning underveis.

Theresa Traubel – 3D produksjonsledelse

Theresa er vår “faste” 3D produksjonsleder i EVE Images som både snakker og skriver norsk. Hun har bistått en mengde produksjoner for oss i regionen, men også for vY i Oslo.

Med Theresa får dere en trygg og god produksjonsleder som loser dere effektivt gjennom 3D prosessen og ser til at fremdriften går som planlagt og at kvaliteten blir den aller beste.

Kjersti Stødle – Design

Med snaut 20 års erfaring som grafisk designer – de siste 6 år innenfor eiendom – vet Kjersti alt om hvordan man skal profilere og posisjonere nye boligprosjekter.

Kjersti, som kommer fra Etne, har gjennom flere år bistått Egil som fast designer på boligprosjektene vi har bistått i regionen og har således en god lokalkunnskap ift. hva som rører seg og fungerer i markedet.

Marta Leistad – Digital Markedsføring

Marta har over 4 års erfaring med digital markedsføring og community management på sosiale medier, og er opprinnelig fra Polen. De senere årene har hun bodd i Oslo mens hun jobbet med digitalmarkedsføringen i blant annet video-tech-startup´et Vibbio, samt som frilanser for flere andre tech startups og selskaper i inn- og utland.

Hun er vant til å håndtere et høyt tempo og sjonglere mange prosjekter simultant samtidig som hun bidrar sterkt positivt inn i vY og ut mot kundene med sitt strålende humør.

Ring Egil Lie på 94 88 69 10 eller mail egil@vycom.no for å avtale en hyggelig eiendomsprat i våre nye og sentrale lokaler!