Aktuelt

Møt våre nye vY´ere!

By 10. mars 2021 No Comments

Møt våre nye vY´ere!

Til tross for et uforutsigbart 2020 der de fleste bransjer har opplevd en slags unntakstilstand, så har eiendomsmarkedet holdt seg stabilt og godt. Vi har lært oss å jobbe på nye måter og effektiviteten har i mange tilfeller økt i takt med ny arbeidsmetodikk.

I vY har vi hatt – og har fortsatt – et jevnt tilsig av nye boligprosjekter som skal ut i markedet. Mot slutten av fjoråret var det tydelig at vi hadde behov for å knytte til oss flere nye og flinke folk. Interessen for de utlyste stillingene var stor og i søken etter våre nye kollegaer har vi lest hundrevis av søknader, gjennomført flere titalls intervjuer, møtt mange spennende mennesker og fått mye verdifull input på veien. Vi ønsker å takke alle som deltok i prosessen og ønsker dere alle lykke til i deres videre vei mot drømmejobben!

Vi gleder oss til å fatt på den videre reisen med en bredere og enda mer kompetent stall. Under har du muligheten til å bli litt bedre kjent med de nye folkene i vY.

Anniken Berg – Digital Marketing Specialist – startet 1. februar 2021

Anniken er fra en liten kystperle som heter Nærsnes, men har bodd i Oslo de siste 13 årene.

Hun har jobbet med digital markedsføring på byrå-siden siden hun fullførte sin bachelorgrad i markedsføring og salgsledelse ved Høyskolen Kristiania i 2016. Har jobbet med kunder som Mitsubishi, Codan Forsikring, Fortum, SF Studios og Älvsbyhus, men er nå superklar for å dele sin kompetanse og videreutvikle seg innen vY’s nisjemarked.

Erlend Glosli – Prosjektleder – startet 1. januar 2021

Erlend Glosli har en bachelorgrad i medier og kommunikasjon, med journalistikk og foto som fokusområder. Rett fra mediestudiene i Perth, Australia, gikk han inn i et lite fotobyrå som het Rekyl Foto. De skiftet etterhvert navn til Inviso, og her har Erlend vært med å bygge opp norges største leverandør av visuelt innhold til bruktboligmarkedet de siste 16 årene. Godt vant med høyt tempo og kompleks produksjon, gleder han seg til å ha på seg prosjektlederhatten og styre prosjekter hos vY i tiden fremover.

Holger Fangel – Tekstforfatter – startet 1. februar 2021

Holger Fangel har jobbet med diverse kreative uttrykk i en liten mannsalder, og for oss i vY som freelancer i flere år. Nå har han gått fra å være en satellitt rundt planeten vY til å bli innbygger, og det synes vi er svært gøy. Han har vært reklamefotograf, journalist i avis, tekstforfatter i reklamebyråer, stått bak hundrevis av reklamefilmer, utgitt bøker på kjente forlag og skrevet utstillingstekster for bl.a Kon-Tiki museet. Nå planlegger vi å ta i bruk alt han kan by på til fordel for både nye og gamle kunder.