Skip to main content
Aktuelt

Design- og strategiprosess for Nordr

By 25. august 2021august 30th, 2021No Comments

Design- og strategiprosess for Nordr
– like spennende som omfattende

Veidekke Eiendom er blitt Nordr – en av Nordens aller største eiendomsutviklere. Spredt fra Trondheim til Malmø, og med over 180 ansatte som som står bak tusenvis av nye boliger både i Norge og Sverige. Med seg fra Veidekke Eiendom har de over 80 års kompetanse og er med dette en solid aktør med innsikt, kompetanse og markedsforståelse få andre kan vise til.

For vY har det vært en spennende, utfordrende og ikke minst omfattende oppgave å få utvikle design og strategi sammen med Nordr. Spesielt med tanke på at vi tok fatt på prosessen i pandemiens første uker via hjemmekontor og Teams, den gang en ukjent og krevende arbeidssituasjon. Vi er takknemlige for at Nordr viste oss tilliten vi var avhengig av for å kunne gjennomføre arbeidet i et ganske stramt tidsskjema – sammen skapte vi et verdifullt samarbeid.

vY är stora nog för att ha hela den bredden vi som företag behöver, men samtidigt inte så stora att de slutat se och lyssna på just våra behov. Vi har haft ett väldigt bra samarbete över ett brett fält som omfattar kommunikation/marknadsföring/webb/reklam och väldigt operativ produktion.

Jonas EngelblomDirector Brand, Communications & Strategy i Nordr

Identiteten til Nordr henter inspirasjon fra den nordiske naturen, det friske nordiske og det enkle skandinaviske uttrykket. Utforming av logo, fargepalett og grafiske elementer utgjør en samlet helhet som gir Nordr en trygg, elegant og tydelig profil. Identiteten skal passe inn på et betydelig antall flater med hensyn til premisser på tvers av landegrensene. Alt utført arbeid er også samlet i en felles guideline med føringer for videre bruk. Allerede nå, etter noen måneders bruk, ser vi at dette har blitt en velfungerende guide som fungerer svært godt i praksis.

vY är enkla att samarbeta med och väldigt fokuserade på leveransen, resultatet. Detta utan att tumma på kvalitet eller användbarhet, vilket imponerade mig.

Jonas EngelblomDirector Brand, Communications & Strategy i Nordr
LES MER OM PROSJEKTET HERLES MER OM PROSJEKTET HERSE NORDR NORGESE NORDR NORGESE NORDR SVERIGESE NORDR SVERIGE

vY 2022 - hei@vycom.no